Waarom kiezen voor onze expertise?

Wij behouden altijd het overzicht
Wij begrijpen wat er moet gebeuren om uw module bij u te krijgen. Wij leunen hierbij op onze huidige – én groeiende – expertise en kennis. Daarmee zorgen we dat wij de details niet uit het oog verliezen.

Wij verzorgen zelf de QC en het samenstellen
Wij nemen niets klakkeloos aan; alles wordt kritisch bekeken zodat niemand voor verrassingen komt te staan. Het samenstellen doen we secuur en volgens de geldende normen.

Meer dan 15 jaar ervaring
Onze ervaring en expertise vanuit de maak- en engineering-industrie zorgt dat wij weten wat wél kan. Wij geven passend advies op de juiste momenten, zodat u uw modules toegeleverd krijgt zoals u ze voor ogen hebt.

Mens & Machine
De kern van MINT zijn haar mensen én haar processen. Onze mensen zijn stuk voor stuk techneuten in hart en nier, zij dagen zich graag uit en vergroten continu hun kennis. Onze processen zijn strak ingeregeld en onderhevig aan constante verbeteringen.

Mechatronica

Wij onderzoeken de mogelijkheden, gebaseerd op ruime ervaring
Complete levering van componenten en samenstellingen

Met onze ruime expertise zijn wij in staat om zeer specialistische modules te bouwen binnen de mechatronica. We gaan graag in gesprek om te kijken waar de behoefte ligt en hoe we daarin kunnen voorzien.

GREAT TO START CREATING

Voordelen

Wij behouden altijd het overzicht
Wij verzorgen zelf de QC en assemblage
Specialist in het bouwen van modules
Diversiteit in inkoop en samenstelling

Wat maakt MINT een specialist in mechatronica?

MINT Intelligent Mechanics heeft gedreven en technische specialisten in huis. Met ruime ervaring en expertise hebben we legio projecten succesvol afgerond en opgeleverd. We werken voornamelijk voor, maar beperken ons niet tot, machine- en apparatenbouw, system suppliers, productiebedrijven en de meet en regeltechniek.  Lees Meer

Collseweg 20, 5674 TR Nuenen

Diensten